2023-08-06 149 views
而家啲Pancake店開到愈黎愈多,The One都有一間🙈之前呢間餐廳既Pancake係限時推岀,想試都要睇時間,今次竟然有得食😌《日本和牛漢堡班戟 $128》呢個味道唔錯幾推薦,佢加咗肉醬,有啲似肉醬意粉個隻味😂和牛漢堡肉質煮到有少少粉紅色,唔會過熟,肉質較淋身,好易切開🙈仲加左芝士啊生菜同蕃茄,真係好似食緊burger咁😀呢款個pancake係薄身既,有少少咸味,我地都覺得呢款好食啲🤤《招牌梳乎厘班戟 $138》基本上枱枱都叫,最中意佢啲cream🤣Cream好香牛奶味,打得好滑身,Pancake就好fluffy好似食緊空氣咁,好輕盈一啲都唔漏,輕鬆食晒😂佢有提供蜜糖,不過個人覺得唔洗落都得,落左會有少少偏甜💁🏻‍♀️《特濃朱古力沙冰 $48》特濃朱古力沙冰真係幾濃既朱古力味,比想像中岀色,值得一試😂反而啲cream就冇pancake個cream咁好食🤣Gram cafe & pancakes尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408號舖[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️

《日本和牛漢堡班戟 $128》
日本和牛漢堡班戟