2022-05-03 1571 views
抗疫太耐,忍唔住要出去食返個Tea. 朋友揀咗呢間係銅鑼灣的日本居酒屋,環境氣份都幾好居酒屋🏮位於Lee Graden, 但係價錢都唔太貴,我地叫咗個下午茶Set. 樣樣都有啲,唔係全部都甜品,貪心嘅我好鍾意😬Tea Set分開三盤,第一盤係前菜,Sushi...食物都ok,基本日本餐會order嘅嘢,唔太特別餐廳服務幾好,唔會一次過上晒三盤,佢等我地食晒先上第二盤。第二盤,串燒為主,食物唔錯,即叫既燒,款式幾多。第三盤係甜品,有三款,蛋糕類就普通,椰汁南瓜白玉子好好食👍🏻必食推介😋太耐冇出去食野,一個Tea Set點能滿足我哋,再加咗2樣網上最多人推介試下。海膽大葉 - 天婦羅,海膽好鮮味,成口都俾海膽,值得一試。權八汁燒免治雞肉軟骨棒 - 口感唔錯,有實在咁。值得一試的居酒屋,服務態度好,食物質素高,比起其下集團其他餐廳,呢間係我暫時去過最好的一間,有機會再試” 廚師發板”。
抗疫太耐,忍唔住要出去食返個Tea.
朋友揀咗呢間係銅鑼灣的日本居酒屋,
環境氣份都幾好

Tea Set分開三盤,第一盤係前菜,Sushi...
食物都ok,基本日本餐會order嘅嘢,唔太特別
餐廳服務幾好,唔會一次過上晒三盤,佢等我地食晒先上第二盤。

第二盤,串燒為主,食物唔錯,即叫既燒,款式幾多。

海膽大葉 - 天婦羅,海膽好鮮味,成口都俾海膽,值得一試。

權八汁燒免治雞肉軟骨棒 - 口感唔錯,有實在咁。

2022-03-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$350 (Tea)
  • 椰汁南瓜白玉子
  • 海膽大葉