永年車仔麵就食得多,新開嘅茶餐廳一定要慕名而來(゚o゚;;.無論車仔麵、小菜配飯、潮洲打冷定係一人火鍋,全部都有得食!超級全面啱晒一家大細!.必叫車仔麵,因為懶得揀啦,所以全部都要!永年大碗麵咩餸都有,啱晒有選擇困難症嘅我,感覺呢碗麵比平時食到嘅車仔麵更大碗,份量多之餘味道又好,好抵食.其實一份黎已經俾潮洲打冷吸引左,價錢宜人,而且選擇好多,加上好炒有咁乾淨嘅食打冷鋪頭,所以就叫左個三拼!有鵝件、豆腐、豬腸,豬腸係三樣入面最出色,完全無腸嘅臭味,平時唔食腸嘅都可以一試!.花膠煲超級滾熱辣,試枱個時仲係卜卜聲,花膠好大一片放係面,下面都仲有好多塊,真係足料,隨左花膠仲有蝦、魷魚等等海鮮,而且仲有菜,一個煲滿足晒大家!電話落單免塊溝通煩惱~
永年車仔麵就食得多,新開嘅茶餐廳一定要慕名而來(゚o゚;;

必叫車仔麵,因為懶得揀啦,所以全部都要!
凍檸茶

永年大碗麵

滷水三拼

花膠一品鍋

電話落單免塊溝通煩惱~
2021-11-24
凍檸茶