2020-11-23 85 views
俾餐牌吸引而黎哩間餐廳本身諗住Book位,但唔知點解餐廳電話長期打唔通所以選擇早D食Dinner,唔洗等位。餐牌D名真係好盞鬼,同朋友研究左一陣先落單是日無pizza供應,有D失望......我地叫左兩個蕎麥麵配牛扒,一個肉食者沙律。無諗過牛扒跟既沙律會咁多,基本上同單叫一份沙律份量一樣(早知唔叫多個沙律啦)我地一人食左1.5份沙律BTW沙律入邊有莓果,值得一讚。牛扒肉質唔錯,熟度啱啱好但略嫌份量太少....感覺好似無食過肉咁。個麵......原來得兩啖。炸蝦片夠大塊夠脆肉食者沙律裡面既雞肉亦唔多(低估左真正肉食者對於肉既渴望啦)於是我地又叫多個避風塘雞翼。雞翼啱啱炸上黎,好味又夠juicy飲品唔推薦個綠茶。聞落有焦糖杏仁香味,但飲落只係好淡既綠茶,不如試其他特色飲品更好。洛神花柚子茶就正常味道。店鋪装修特別,影相打卡都幾唔錯不過疫情關係都唔會特別去影上菜有D慢,即使我地落order既時候無咩客,而且大部分係現成材料(沙律),要煮既部分唔多,但依然等左一陣,希望改善。
俾餐牌吸引而黎哩間餐廳

本身諗住Book位,但唔知點解餐廳電話長期打唔通
所以選擇早D食Dinner,唔洗等位。

餐牌D名真係好盞鬼,同朋友研究左一陣先落單

是日無pizza供應,有D失望......

我地叫左兩個蕎麥麵配牛扒,一個肉食者沙律。

BTW沙律入邊有莓果,值得一讚。

牛扒肉質唔錯,熟度啱啱好

肉食者沙律裡面既雞肉亦唔多(
低估左真正肉食者對於肉既渴望啦)

店鋪装修特別,影相打卡都幾唔錯
不過疫情關係都唔會特別去影

杏仁焦糖薰綠茶