燒肉ONE

Yakiniku One
燒肉ONE係日式一人主題燒肉店,有全日燒肉套餐,有多款肉類選擇,美國牛肉、西班牙五花肉、亞洲豬頸肉、日本雞肉,可以單點或多款肉拼盤組合,總有一款啱你。每個座位都有一人烤爐,非常方便,調味架更加有多款調味料,燒肉汁、黑椒汁、蒜蓉汁、和牛汁,你講得出嘅調味料都有🤫餐廳貼心到準備咗醬料嘅簡介,客人一定可以揀到啱自己嘅味道。肉類選擇太多,每樣都想試嘅我最後揀咗肉拼盤組合🙋🏻‍♀️組合入邊有牛胸腹、美國牛板腱、南美牛舌、美國牛小排。除咗主食,套餐仲包咗前菜同飲品,性價比好高!和牛油脂分佈平均,牛肉質量好好,咬落去好嫩滑,而且燒得岩岩好,入口即溶,保留咗牛肉嘅鮮味😋🐮牛舌切得好薄,燒得好入味。🐮牛小排有驚喜,肉質鮮嫩多汁。🍙紫菜飯份量好多,配埋啲牛肉一齊食,一定夠飽肚。🥠日本泡芙一客有三粒,好creamy,過足口癮。燒肉ONE📍銅鑼灣東角道26號怡安大廈地下1-3號舖

🐮牛舌切得好薄,燒得好入味。

🐮牛小排有驚喜,肉質鮮嫩多汁。

🍙紫菜飯份量好多,配埋啲牛肉一齊食,一定夠飽肚。

🥠日本泡芙一客有三粒,好creamy,過足口癮。

燒肉ONE
📍銅鑼灣東角道26號怡安大廈地下1-3號舖