2021-04-22 1495 views
超級難book的人氣餐廳,walk-in就算有都要等個幾鐘。鍥而不捨既朋友打左好多次電話終於訂到一個月後既期,仲係平日夜晚。不過難得朋友訂到,淨係去食就得,真心感激無論裝修同食物名都好有玩味,幾新潮豆腐豆腐豆腐咖啡☕️Tofu Tofu Tofu Coffee ($52)下面有豆腐花,加埋上面既豆腐雪糕,好似affogato咁,非常正玫瑰山楂茶飲打飲左有助降血壓🌹Rose & Hawthrown Tea Soda ($48)估唔到梳打凍飲都可以做到咁養生 酸酸甜甜咁好開胃黃金阿婆塊皮🍏🍯Golden Apple Frappe ($48)雖然個名唔係好吸引,但出黎個成果好好,青蘋果清新得黎又唔太酸明太子薯條🍟Mentaiko French Fries ($68/large)海量咁多既明太子,再外加明太子蘸醬,係我食過最濃郁既明太子薯條避風塘雞翼🧄🐥Crispy Garlic Wings ($68)避風塘好香脆惹味 夠辣基本野:肉食者沙律🍗🥗Basic Yeah Salad: Carnivor ($98)呢個沙律1d都唔basic,竟然有炸雞 仲有新鮮紅莓同藍莓,連平時唔多鍾意食沙律既我都覺

無論裝修同食物名都好有玩味,幾新潮

豆腐豆腐豆腐咖啡☕️
Tofu Tofu Tofu Coffee ($52)
豆腐豆腐豆腐咖啡

玫瑰山楂茶飲打飲左有助降血壓🌹
玫瑰山楂茶飲打飲左有助降血壓

估唔到梳打凍飲都可以做到咁養生
酸酸甜甜咁好開胃

黃金阿婆塊皮🍏🍯
Golden Apple Frappe ($48)
黃金阿婆塊皮

明太子薯條🍟
明太子薯條

避風塘雞翼🧄🐥
Crispy Garlic Wings ($68)
避風塘雞翼

避風塘好香脆惹味
夠辣

基本野:肉食者沙律🍗🥗
基本野:肉食者沙律

呢個沙律1d都唔basic,竟然有炸雞
仲有新鮮紅莓同藍莓,連平時唔多鍾意食沙律既我都覺得好吸引

有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵🦀🍝
Crab Crab Crab Meet Crab Butter Fettuccine ($128)
有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵

呢個配搭鮮味十足,蟹肉份量都好多好足料

What-so-ever Mamaday Pizza🍕 ($118)

Pizza都幾大個,熱辣辣焗出黎有埋芝士拉絲效果

叫到成枱都係,仲有埋特飲,咁豐富都唔算好貴
而且野食質素都唔錯!不過要回頭竟真係睇下打唔打得通電話訂枱
豆腐豆腐豆腐咖啡