海鮮迷報到🙋🏻‍♀️ 來來這間,有驚喜哦😍 首先來一份Crab cake 路易斯安那特色蟹餅,最愛的部分就是整個蟹餅都是蟹肉🤩唔係出面餐廳係用蟹肉同粉漿再加調味料咁樣混合而成呢,蟹餅裡面反而無加好多調味料,你會食到蟹肉本身純粹既味道..不得不重點介紹佢地既招牌海鮮shake shake包了🤤 有分唔同size唔同價錢,可以自選海鮮組合,我地叫左10隻蝦10隻蜆10隻青口既組合,配搭卡薑蒜蓉汁,好在叫左呢款醬汁😜雖然店員話係有少少辣,但我接受到,而且真係香好多惹味好多!發現原來海鮮包唔止海鮮,仲會配有唔同既肉腸片、粟米同薯仔🤩 店員可以幫你shake,仲shake得好均勻!每件海鮮都入哂味🤤 好正!..另外再叫左墨汁鮮魷魚八爪魚意大利飯,墨魚汁意粉食得多,墨魚汁risotto 都係第一次食🤪 材料好足,魷魚爽,很不錯~..最後來多份蘋果批配雪糕作結😎蘋果批裡面爆多蘋果粒,唔會好膩,幾香!點左Mojito同Mimosa,果汁梳打好fresh好解渴,啱哂食完惹味海鮮後飲😌
蟹餅
Seafood  Platter