2021-08-24 457 views
呢間餐廳我之前都食過一次,覺得裝修非常有玩味,加上嘢食嘅名都改得非常特別,又幾好食,所以今日拉埋男朋友一齊食😆餐廳好出名,吸引唔少人嚟食,我食嘅呢一日6:15就full house喇,如果大家想食一定要早少少嚟等位或者book定位~第一個叫嘅小食係芝士粉薯條 ($45) 🍟明明上次嚟食係直薯條嚟🤣今次變咗曲薯條,不過同樣好痴到啲芝士粉🤤記得上次個牛油果pizza都好好食,今次都有叫pizza,就係點解個個都叫軟殼蟹比薩架?($138) 🍕個賣相真係好靚,因為佢係成隻軟殼蟹撻上個pizza度🤣估唔到隻蟹竟然都仲有膏,切開一半嘅時候都咇哂出嚟,但我相信係好難蟹連pizza一齊食嘅😂而pizza配料比較普通,不過啲芝士比想像中多好多,非常邪惡🙈男朋友最鍾意食意粉,所以叫咗有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 ($128) 🍝又係蟹!呢個意粉除咗有一絲絲蟹肉做個汁之外,仲有蟹棒同埋兩隻小蟹鉗🦀醬汁好creamy,加咗少少辣嘅調味,意粉軟硬亦都非常適中👍🏻我哋仲叫咗一人一杯飲品,男朋友叫咗香蕉朱古力奶昔 ($48) 🍌估唔到香蕉味係咁出,上面仲有一塊香蕉做裝飾😚奶昔唔算好濃同滑嗰款,都ok嘅~而我

芝士粉薯條

點解個個都叫軟殼蟹比薩架?

有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵

我哋仲叫咗一人一杯飲品,男朋友叫咗香蕉朱古力奶昔 ($48) 🍌估唔到香蕉味係咁出,上面仲有一塊香蕉做裝飾😚奶昔唔算好濃同滑嗰款,都ok嘅~而我嗰杯係天然紫薯唔太甜 ($48) 🥛個名真係改得好好,因為呢杯飲得出真係冇另外加糖,好似飲緊打溶咗嘅紫薯再加奶咁,好濃郁😋
香蕉朱古力奶昔

天然紫薯唔太甜

食第二次都冇令我失望,絕對會再過嚟幫襯👍🏻
2021-08-06
芝士粉薯條
點解個個都叫軟殼蟹比薩架?
有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵
香蕉朱古力奶昔