從餐廳傢具、裝修、復古擺設,以至餐牌、菜式名稱、侍應態度,都可以感受到餐廳相當有個性。獨特的復古兼funny的風格,絕非「媽媽地」。唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯比較吸引我的,是這個升級的原條鰻魚,視覺感十足,而且正如菜名所言,「唔好抱咁大期望」,整體菜式水準正常,不算好有驚喜。好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥以為咸蛋加埋牛油果口感會超heavy,但實情又不至於好heavy。Pizza上面有蟹肉的小蟹鉗,進食之前要拎起小蟹鉗食入面啲蟹肉,食法都幾特別。幾欣賞pizza係薄批,香脆無比,所以連同以上配料一齊食都不覺得好heavy。求其是但乜都炸啲啦 有炸蝦、炸蠔、炸芝士、炸薯條等等,幾LIKE!記住,期望愈大,失望愈大,雞翼4款口味中選擇帶點微辛的蜜糖芥末味雞翼,表現一般。藍藍天空高掛我的夢Frozen MargaritasThe Sunset

好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥

好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥

求其是但乜都炸啲啦

求其是但乜都炸啲啦
有炸蝦、炸蠔、炸芝士、炸薯條等等,幾LIKE!

記住,期望愈大,失望愈大,雞翼
4款口味中選擇帶點微辛的蜜糖芥末味雞翼,表現一般。

Frozen Margaritas

Frozen Margaritas