2021-06-03 416 views
因為staycation嘅關係,所以喺屯門搵食,聽朋友講虹橋附近有好多餐廳,果一晚我哋係星期六夜晚黑七點幾鐘,見到好多餐廳都要排隊,然後見到海圖有位,環境都幾舒適,於是就入去試吓。我哋叫咗一個全日早餐和鏗魚柳蕃茄汁配牛柳粒意粉,意粉上枱個碟都幾靚,亦都有啲沙律菜伴碟,牛柳粒分量多,意粉唔淋。另一個全日早餐都好大份,蜜糖薯角好好食,牛角包係暖暖的,火腿和香草腸都煎得剛剛好,配上沙律,醋味酸酸的好開胃,又唔會好熱氣。我仲叫咗杯凍朱古力,賣相都好靚,朱古力味濃。因為座位不多,環境舒適,我和朋友都享受左寧靜的一個晚上。

Type of Meal
Dinner