呢到裝修簡潔同型格,以黑白灰色為主,仲有大理石餐枱,光線暗暗地,幾有情調,環境幾闊落,感覺幾舒服,幾啱傾計~ 而小編就坐喺落地玻璃隔離,可以望到街外既人同景色~ 至於野食有好多選擇,幾好食😋 價錢合理,係個高質既選擇😎(5 😍 係滿分,🤩係半分)燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉 🦐🍣🟠🦞🍝 - $148 (好味指數:😍😍😍😍🤩)啲蝦🦐夠大隻,燒得🔥幾香口,爽口彈牙,味道鮮甜,唔會有雪味❄️,幾新鮮~ 而且有喺蝦🦐既背部𠝹左一刀,所以好容易就可以將肉同殼分開~ 扁意粉🍝煮到al dente幾煙韌,而且扁既比起普通意粉🍝可以掛到更多汁,索晒鮮甜濃郁既龍蝦🦞味真係幾正🤤 個汁夠晒creamy,放耐左都唔會水汪汪~ 加上有鹹香又甜甜地既卜卜脆三文魚籽🟠,一咬開就感覺到鮮香四溢,有魚🐟既脂膏香,而且有好好既提鮮效果,亦都因為鮮味十足所以唔會漏😜香草紅酒汁燴牛面肉配忌廉薯蓉燒蔬菜 🌿🍷🐮🥔🔥🥕🥒🥦 - $258 (好味指數:😍😍😍😍🤩)牛面肉既份量好足,脂肪少,炆到好軟腍嫩滑幾juicy,食落牛味🐮濃郁入味,加上配埋甘香又甜甜地既紅酒汁🍷,令到肉質更加鬆軟,係天然既鬆肉劑,亦都突出到牛🐮既肉味~ 旁邊仲有

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉

香草紅酒汁燴牛面肉配忌廉薯蓉燒蔬菜

牛面肉既份量好足,脂肪少,炆到好軟腍嫩滑幾juicy,食落牛味🐮濃郁入味,加上配埋甘香又甜甜地既紅酒汁🍷,令到肉質更加鬆軟,係天然既鬆肉劑,亦都突出到牛🐮既肉味~ 旁邊仲有軟滑、細膩、creamy既薯蓉🥔,幾有薯味🥔,唔會話一味只係靠開粉,同埋旁邊有落左牛油🧈燒既蔬菜,包括紅蘿蔔🥕、翠玉瓜🥒同埋
牛油燒蔬菜

牛油燒蔬菜 🧈🔥🥕🥔🥒 - $48 (好味指數:😍😍😍😍)
用左牛油🧈去燒🔥香口好多,面頭有少少惹味既黑椒粒⚫️,但又唔會因為係燒🔥而唔係煮或炆既緣故而令到啲菜🥕過生~ 薯仔🥔表皮帶少少脆,食落口感夠粉~ 而紅蘿蔔🥕腍甜,翠玉瓜🥒軟腍得黎帶啲咬口~ 食多啲菜🥒感覺都健康啲😌

好味指數:😍😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍😍🤩