油麻地地鐵站附近個間黃巴士🚌造型既疏乎厘店,我每次行過都會俾佢吸引住🤩10 次經過,起碼有3、4次都會過去買梨食😍點解次數得咁少?!有時唔係我唔想食,而系佢開左咁耐,人氣都仲系咁高丫🤣成日都排哂大長龍,我冇咁多時間排隊丫🥲系間唔中難得見到冇咁多人,我先有幸排個短隊就買到😝今日我買左:✨特選D24榴槤疏乎厘 ✨ $55 2pc除咗2塊,佢仲有1塊$40,3塊$70可以揀😊睇你有幾大胃🤣梳乎厘上手震騰騰咁,睇到都過癮,咬落去鬆鬆軟軟,好有空氣感✨特選D24榴槤醬聞落好香濃,榴槤蓉份量亦都唔少,甘香濃稠,口感順滑,甜而不膩,榴槤愛好者必試🤩✨ tiramisu 牛角包窩夫✨ $38見到面層灑上滿滿可可粉既奶油鋪滿晒成個牛角包窩夫就已經好有食慾🤩窩夫蛋香味好重,咬落去好鬆脆;面層Tiramisu味既奶油夠哂軟滑濃香,洒味重d就更完美✨黑糖牛乳✨ $35濃厚黑糖味加上軟軟Q Q既珍珠同香醇順滑既牛奶,味道真系冇得輸🤣呢間野我食左咁多次,品質都仲系keep得到咁好食👍🏻真係行過路過唔好錯過丫🤣⏰ am.pm📍油麻地彌敦道560譽發廣場地下B號舖油麻地站A2出口,步行約1分鐘

10 次經過,起碼有3、4次都會過去買梨食😍

今日我買左: