話說今日小編成日都埋頭苦幹寫論文,miss左打去訂檯,但小編仍然大安旨意心唸2人限聚令會有幾多人去食飯吖?況且印象中權八週六日夜晚好似冇book都有機會🈶️位,更何況家陣疫情、間間餐廳都做唔住,佢仲要冇優惠wor,咁掂啦,肯定大把位。。。點知~我和母親二人就差d被拒之門外!reception姐姐一身和服👘廢除有禮貌拒絕我地,話因為限聚令佢地檯與檯之間要隔開d同埋只可以50%入座率,所以就冇位、正當我地打算落中環食之際、和服👘姐姐即刻嗌住我地話有兩個客轉左第二度坐,可以有2人位比我地,咁我地當然非常高興啦,費事落中環又要搵位泊車,好煩一坐低其實都係叫返一向叫開既串燒,吞拿魚腩must 同埋鰻魚就一定架啦,另外order左🌽粟米、青椒🫑、牛舌、雞軟骨、墨魚🦑嘴(呢個第一次order勁正!)、仲有小食雞泡魚乾(呢個次次must order真係勁好味😋、juicy唔乾、個蛋黃醬勁正、唔係d cheap貨仲有灑d七味粉落去架)下次要一人叫一碟呀搞唔掂!蔬菜就order左個味增🍆茄子、又係做🉐️好好、🍆茄子肉厚唔‘鞋’脷,有d餐廳煮到d茄子🍆好‘鞋’脷架,希望大家明白我意思啦另外炸物就order左海膽

)下次要一人叫一碟呀搞唔掂!

另外炸物就order左海膽大葉,嘩!真係、正到冇朋友,痴線架!小編我第一次order呢個海膽大葉、真係下次又係must order item!今晚d野食真係超左以往水準!不論食物or服務、超曬班。我雖然唔係常客,但間唔時都會黎食下佢地既串燒,其實一向都中上水準既、服務都係既,但今晚真係有些少感覺去左日本,又多server又細心又有禮貌、又有兩個疑似經理、d態度真係超越五星級酒店、真係做權八曬左佢地!

唔怪得疫情之下都咁好生意,抵你發達架!

海膽大葉
味增🍆茄子