之前一直係openrice見到呢間mamaday成日排喺開熱榜首,呢次襯住同細佬補祝生日,就決定過黎試下啦😆一入到鋪頭,就見到成個餐廳都裝修得好“搞鬼”,玩味十足!店員安排左個角落位比我地,幾好又唔嘈,就係近廁所個邊,但唔好睇少呢間餐廳啊,每個位置每個角落都好多得意、搞笑嘢,甚至連廁所都喺好盞鬼,大家去食嘢之餘不妨去廁所參觀下🤣🤣🤣至於餐牌,亦都唔會令人失望🥳而且啲野食名都好搞笑,長到你啊媽都唔認得🤣👇🏻👆🏻我叫嘅呢個係 真心無乜驚喜黑松露意大利扁麵,成14個字啊🤣叫餐個時都唔好意思講啊😹,不過呢,真係幾驚喜架,個意粉應該除咗黑松露醬之外,加左啲蒜蓉落去,味道幾新鮮而且出奇地夾啵👍🏻意粉上面就係電曲左頭髮嘅金菇🤣拿,你話驚唔驚喜啊?!🤣鍾意食明太子嘅朋友就一定要叫呢個薯條啦!!!事關你睇下👆🏻幾多明太子醬!!🥰無諗過除咗薯條上面啲醬,仲會比多一碟醬啊!!!真係多到撈飯食都仲得啊👇🏻圖左上角就係 可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵,溫泉蛋溶落啲明太子意粉真係配搭一流,而且賣相都唔錯👍🏻👆🏻玫瑰山楂梳打飲,唔算太甜,而且個嘢飲入面真係有玫瑰同山楂,所以味道算係幾濃郁,絕對唔似出面有啲餐廳淨係

真心無乜驚喜黑松露意大利扁麵

明太子薯條

👆🏻玫瑰山楂梳打飲,唔算太甜,而且個嘢飲入面真係有玫瑰同山楂,所以味道算係幾濃郁,絕對唔似出面有啲餐廳淨係落啲粉啊濃縮果汁個啲,呢個係夠晒天然👍🏻👍🏻👍🏻

2020-07-28
$200 (Lunch)
真心無乜驚喜黑松露意大利扁麵
明太子薯條