17:30-18:45供應 優惠價set Menu低至$88 有6串串燒同2杯嘢飲另外$98 6串同2杯sapporo生啤趁happy hour嚟啤一啤 勁抵🫢⚡️7:30前離座仲有8折優惠啊!!🫨鹽燒阿波尾七里香汁燒免治雞肉軟骨釀冬菇鹽燒豚肉荔枝卷香草蒜蓉包蒜蓉包是必點的吧! 原本以為係蒜粒加香草加埋嚟燒,點知係香草包底,入邊仲有芝士粒粒🧀 蒜香豐富,好值得一試✨孜然牛肉串、汁燒赤雞心、滷水豬大腸、椒鹽燒多春魚、鹽燒翠玉瓜、鹽燒秋葵、鹽燒淮山、鹽燒萵筍、蜜糖燒芋頭個人口味排序🌟新鮮百香果梳打、百香果可爾必思、冷泡白桃烏龍茶、青檸梳打(btw 個杯接近我三個拳頭高,應該兩個男人拳頭左右✊🏻✊🏻)散叫揀左厚切鹽燒牛舌腩👅 $48果然係必食🌟近乎A4和牛級別😋 肉質好軟淋,完全冇根冇韌~麻辣手吊墨魚酥🦑 $22口感軟彈爽口,最怕食到好似擦紙膠咁𡁻極唔開🙂明太子燒飯團🍙 $38喺少許飯焦感的燒飯團上面有分量多多的明太子醬,再夾塊紫菜一齊食,無得輸!值得一提落單後15分鐘已經上齊,完全唔使餓住等🤣職員每次上菜時,會介紹款式並劃單記下,確保無漏單情況,態度認真👍🏻而且佢哋真係好好禮貌,我唔明啲優惠

17:30-18:45供應 優惠價set Menu

汁燒免治雞肉軟骨釀冬菇
鹽燒豚肉荔枝卷

香草蒜蓉包

個人口味排序🌟
新鮮百香果梳打、百香果可爾必思、冷泡白桃烏龍茶、青檸梳打

散叫揀左
厚切鹽燒牛舌腩👅 $48
果然係必食🌟近乎A4和牛級別😋
肉質好軟淋,完全冇根冇韌~

麻辣手吊墨魚酥🦑 $22
口感軟彈爽口,最怕食到好似擦紙膠咁𡁻極唔開🙂

明太子燒飯團🍙 $38

值得一提落單後15分鐘已經上齊,完全唔使餓住等🤣職員每次上菜時,會介紹款式並劃單記下,確保無漏單情況,態度認真👍🏻而且佢哋真係好好禮貌,我唔明啲優惠嘅時候揮手問過職員幾次,都好有耐性同我解釋❤️

• 明太子燒飯團