2017-02-28 5902 views
生日其實係下個月,但知道下個月會比較忙,所以先約左爸爸媽咪先食生日飯❤️去感激咁多年前生我出黎😆 想搵個舒服又靚景既地方食飯,就突然諗起友人成日就好平好抵食既"朝陽飯莊"👏🏻頭盤:淆肉,係一個冷盤。媽媽就有係屋企整過,但重點跟肉黎個汁真係幾好味,酸辣適中,好岩開胃。香雞粟肉,因為媽媽想食類似刈包既野,加上睇到openrice同友人都有介紹,所以就叫左,味道的確唔錯,而且個包好新鮮。羊腩,肉味好足,食得出佢本身肉味好香濃,真係咩都唔需要落,值得試👏🏻一鴨兩食,烤鴨訂枱就可以留架啦,就只係$350一隻,兩食加$78 ,咁我又覺得幾優惠。蔥油雞,我唔記得影個汁,但個汁其實係重點,雞本身炸得好香脆,絕對不能錯過!生日當然要飲返杯慶祝下啦🍷🍷🍷🍵
生日當然要飲返杯慶祝下啦🍷🍷🍷🍵
2017-02-25