餐廳近日推出一式3款鍋物套餐(每日11:30-18:00都有供應), 一個價錢嘆齊前菜、刺身、串燒、天婦羅同甜品‼️鍋方面大家可以有豬、牛、雞既選擇💁🏻‍♀️裝潢走居酒居風格, 以木柱同昏黃燈光為主, 環境寬闊舒適🏮望出去仲有個360度環迴立體弧型商場景👍···前菜/小食:✶沙律菜🥗食落爽脆新鮮, 仲額外加左洋蔥🧅配上芝麻醬味道很ok✶蔥花雞蛋卷🐥凍食, 帶點juicy感, 蔥花巧妙地提升左口感層次✶薄脆片🐟 咬落勁脆卜卜, 仲有個沙律醬比大家沾住食···刺身/串燒/天婦羅/甜品:✸魚刺身🎣唔太食刺身嘅我都覺得廚師整得好神奇😂食到有wasabi味, 但一啲都唔攻鼻!! 再加埋面頭啲蔥絲一齊食, 真心一啲腥味都無🤩✸ 串燒🍢分別有雞肉串, 免治牛舌芝士棒同秋葵, 全部都有水準地發揮☺️✸天婦羅🍤有蝦, 南瓜🎃甜薯🍠 同葉🍁全部都好薄粉得黎夠脆口✸日式甜品🍵係軟糯既抹茶紅豆蕨餅♨️ʜᴏᴛᴘᴏᴛ· A5日本和牛壽喜燒 $498﹟鍋物既配料都唔少, 有豆腐, 菇🍄, 菜, 粉絲, 同雞蛋😚而主角A5牛大家睇相都見到係呈粉色, 牛脂分佈平均, 靚靚雪花紋❄️牛有2大片, 食落口係超級嫩口同滑身, 第一次食

···
前菜/小食:
✶薄脆片🐟 咬落勁脆卜卜, 仲有個沙律醬比大家沾住食

···
刺身/串燒/天婦羅/甜品
✸日式甜品🍵係軟糯既抹茶紅豆蕨餅

♨️ʜᴏᴛᴘᴏᴛ· A5日本和牛壽喜燒 $498
﹟鍋物既配料都唔少, 有豆腐, 菇🍄, 菜, 粉絲, 同雞蛋😚而主角A5牛大家睇相都見到係呈粉色, 牛脂分佈平均, 靚靚雪花紋❄️牛有2大片, 食落口係超級嫩口同滑身, 第一次食到牛肉唔係鞋颯颯🙈😂質素都對得住個價錢呀🤔不過覺得如果牛香味再出啲會更加正🤤

♨️ʜᴏᴛᴘᴏᴛ· 熊本天草大王雞鍋 $468
﹟配料都係差不多, 雞件份量都足夠, 欣賞佢全部都係無骨架!食得好方便👍雞肉都正常發揮, 啖淡肉, 如果可以再滑身啲就好啦😛