2022-08-12 59 views
一行五人閒日去試下呢間有少少海景既泰式餐廳,18:30 唔使等位可即時入座。出面落雨,海唔海景位都無咩所謂,入座時店員安排左我地坐圓卡位,食野傾計都方便唔知係頭段時間少客定限時用餐1.5hrs既關係,食物極快上菜,好快就擺滿哂成檯食物賣相靚,味道不過不失,特飲選擇多又靚,6人套餐份量夠8人食!好多時打卡餐廳好睇就唔好食,但呢間食物味道算比預期好。值得一讚店員Eric,有禮貌有歡容(無錯!歡容呢家野戴左口罩都睇得出既!)賣相靚,包得幾結實,唔會好鬆散,味道正常個粉紅色醬好靚,普通炸野一碟,比碟沙律或者前菜我仲好,單點唔會叫無錯!又係軟殼蟹!咖哩味雖然唔夠香濃,但勝在比足兩隻軟殼蟹,算有盛意既足料夠濃味,有個火warm住夠哂熱個扒煎得幾好,龍蝦爽彈,就咁睇相你估都估唔到我係食緊泰國菜?味道ok,魚係滑既,可惜有泥味賣相雖有啲雜亂,但出奇地幾好味甜品味道不錯套餐抵食,唔使諗咁多

好多時打卡餐廳好睇就唔好食,但呢間食物味道算比預期好。
值得一讚店員Eric
,有禮貌有歡容(無錯!歡容呢家野戴左口罩都睇得出既!)

賣相靚,包得幾結實,唔會好鬆散,味道正常
芒果軟殼蟹米紙卷

特色脆雞拼盤

黃咖哩軟殼蟹

足料夠濃味,有個火warm住夠哂熱
花膠海鮮冬陰公

西冷扒拼龍蝦尾

味道ok,魚係滑既,可惜有泥味
紙包泰式鱸魚

賣相雖有啲雜亂,但出奇地幾好味
紫薯香芋班戟配雪糕

甜品味道不錯
泰式糕點拼盤

套餐抵食,唔使諗咁多

2022-08-11
Celebration