2020-06-24 257 views
難得同個閨蜜一齊weekday放假,我哋相約左嚟呢間好評no.1餐廳食好野,chill下同打下卡😁一入到嚟環境色彩繽紛個人都特別relax😙作為一個鰻魚控,見到menu上面有鰻魚蛋包飯呢個選擇當然唔會放過😍 另外仲叫左焦糖脆脆窩夫同埋一杯chocolate latte~我地叫左既係半條鰻魚,啲雞蛋同鰹魚乾超級重手!!👏🏻👏🏻 雞蛋滑鰻魚香,連底下啲飯都唔馬虎,有輕輕咁調過味黎👍👍焦糖脆脆窩夫份量都唔少,不過女仔對甜品係有第二個胃既🙊 窩夫新鮮整起,外脆內軟,雪糕有輕輕嘅海鹽味,中和返偏甜嘅焦糖脆脆,perfect match好好味!😋店員一放低杯chocolate latte就聞到好香嘅可可味😊 見到佢寫住latte但係我地絲毫都飲唔出咖啡味,再望下個餐牌先知原來係冇咖啡成分😂😂 朱古力味好strong,入口順滑👍呢間台灣過江龍果然出色😍😍

一入到嚟環境色彩繽紛個人都特別relax😙

焦糖脆脆窩夫

chocolate latte

呢間台灣過江龍果然出色😍😍
2020-06-24
$140 (Lunch)
焦糖脆脆窩夫
chocolate latte