2021-06-22 123 views
之前經過已經好想試,但礙於成日都好多人排隊,所以一路冇入去食,今日見冇咩人排隊就即刻衝左入去😂因為好耐都冇食過台灣野❤️入面裝修幾有台灣風味,仲有少少舊式香港茶記嘅感覺!我哋叫咗:秘製麻辣牛三寶麵首先湯底濃郁,又好香麻辣味,正!配菜有牛筋、牛腱同牛肚,三樣嘢都好「林」易入口!😋麵條煙韌彈牙,成碗面都好好食!值得推介!滷肉飯(細)佢嘅滷肉唔同一般台式餐廳用絞碎豬肉,而係用豬腩肉切粒,所以食落口感唔鞋口,仲食到啲豬肉油香,好味!❤️塔香鹹酥雞薄薄嘅脆皮加上雞肉嘅肉汁,增加口感層次!另外香濃嘅塔香味留喺口腔入邊久久不散,令人食過返尋味🥰薯餅起司蛋餅呢個比較普通,因為我哋好鍾意食薯餅嘅關係所以諗住叫黎試吓,其實都幾好食,薯餅襯芝士係冇得輸,不過唔太特別。黑芝麻鮮奶其實佢啲黑芝麻都幾香,如果多啲就更好飲!👍🏻
我哋叫咗:
秘製麻辣牛三寶麵
滷肉飯(細)
薯餅起司蛋餅
黑芝麻鮮奶
其實佢啲黑芝麻都幾香,如果多啲就更好飲!👍🏻
滷肉飯
秘製麻辣牛三寶面