2022-11-22 355 views
趕係截單前8:45pm入座,店員有溫馨提示左9點Last Order🫢我地一入座即刻嗌曬所有野食🫶🏻🫶🏻食物質素高,價錢親民,性價比很高!雖然係人來人往既觀塘~係觀塘啊!都無阻我黎食😋絕對會回頭食埋其他款既甜品🍮🍰Honeycomb Latte+脫脂奶 $52夜晚飲latte我都會訓得著🐷上面塊脆脆打卡滿分🐽,脫脂奶夠健康keep 緊fit嘅女仔都唔怕松露薯條 $68薯條係幼身款 炸得金黃香脆 店家比既松露醬毫不吝嗇 薯條脆再沾上松露醬 🍟 超幸福❤️真係好好味大蝦黑松露忌廉蘑菇意粉 $128黑松露忌廉本身好容易膩,但點知黑松露味恰到剛好,忌廉分量剛剛好得黎又令到每條意粉都沾滿滿既醬汁🍝真係好令人回味😍蟹肉炒蛋白多士 $92蟹肉同蛋白mix埋係滿滿既蛋白質😍口感好結實,岩哂上完yoga既我食🫢補充營養🫢🫢🫢🫢佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟(2件) 配新鮮橙丶西柚 $109空氣感十足既梳乎里🍮賣相超級睛,勁香伯爵茶味道,食落去有好濃郁既茶味😍齒頰留香☕️個Cream濃稠得黎又勁滑😋意大利芝士熔岩 $98撕開膠片就係爆醬既tiramisu😋😋咖啡味極濃,澎湃既tiramisu,最正係個chee

Honeycomb Latte+脫脂奶 $52

佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟(2件) 配新鮮
橙丶西柚 $109
佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟(2件) 配新鮮 橙丶西柚
意大利芝士熔岩 $98
撕開膠片就係爆醬既tiramisu😋😋咖啡味極濃,澎湃既tiramisu,最正係個cheese唔膩又夠creamy😍❤️‍🔥❤️‍🔥鍾意食tiramisu 嘅人唔可以錯過‼️

意大利芝士熔岩
松露薯條