2024-04-26 42 views
今次小星星就去咗韓式大排檔風格既餐廳食飯,雖然呢間餐廳就好高人氣,但係我就覺得名大於實啦😥(*自費食評✨韓式炒粉絲配辣豬肉 $108睇Menu話依個係店長推介,份量係幾足,有好大塊但唔算好辣既辣豬肉、蘑菇,洋蔥,蛋絲,紅蘿蔔絲同粉絲等,咁多配料令到外觀係吸引既,但係小星星認為係韓式炒粉絲既靈魂aka菠菜竟然冇左,有少少失望星星推薦度:⭐️⭐️⭐️/5✨招牌韓式紫菜包飯卷 $98見到五顏六色既配料喺晒飯卷入面,賣相係有食慾!鹹鹹甜甜既味道加上爽脆口感幾過癮,8件好快就清晒不過呢個價錢對紫菜飯卷嚟講就有啲偏貴啦星星推薦度:⭐️⭐️⭐️/5✨泡菜煎餅 $105賣相真係一言難盡啦😬脆脆地但偏厚身既既煎餅令到口感好厚重,所以食左一塊就好快濟,小星星比較鍾意薄身既煎餅不過朋友負責點菜就冇辦法啦🫨星星推薦度:⭐️⭐️/5✨秘製蒜蓉醬油味招牌炸雞(半份)$95炸雞好大舊所以半份都足夠,而且醬油同蒜蓉鹹甜味既結合令炸雞都入味同好匹配星星推薦度:⭐️⭐️⭐️/5✨韓式鐵版燒鰻魚$198繼炒粉絲係店長推介,今次又有個必食推介😂有五大塊既鰻魚同埋未燒前見到有好新鮮既光澤,感覺質量唔錯。燒好後既鰻魚肉質都鮮嫩,沾埋醬汁令口感更豐富星

✨韓式炒粉絲配辣豬肉 $108

✨招牌韓式紫菜包飯卷 $98

✨泡菜煎餅 $105
星星推薦度:⭐️⭐️/5

✨秘製蒜蓉醬油味招牌炸雞(半份)$95

✨韓式鐵版燒鰻魚$198
星星推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️/5

🍀整體都冇咩驚艷到我既菜,好可惜(都有可能我冇點到其他好好食既餸啦)同埋個陣坐係近門口既area,座位方面就真係好窄,同隔離枱好近,離座個陣要隔離個客企出嚟讓位先出到嚟😓
(*以上皆為自費食評)
招牌韓式紫菜包飯卷
泡菜煎餅
秘製蒜蓉醬油味招牌炸雞(半份)
韓式鐵版燒鰻魚
Type of Meal
Dinner
秘製蒜蓉醬油味招牌炸雞(半份)
韓式鐵版燒鰻魚
  • 韓式鐵板燒鰻魚