2024-01-09 465 views
1.唔熟呢頭,去參觀前深水埗配水庫前喺附近搵嘢食,上Google Map,搵到嚟呢度,假期嚟講都幾多人,應該Ok啩2.環境係老派屋邨餐廳格局,少少密集但唔係話好摎攪,就算我哋獲分發坐到好埋邊都無奇怪嘅噏味3.食物方面算多選擇,當日係公眾假期都有是靚午,我叫咗馬蹄鱆魚肉餅蒸飯,正正常常(但冇影相),身邊人叫咗金沙咸蛋黃汁龍脷柳飯,一上枱,係久違嘅螢光汁,上面仲搭咗2條蟹柳,賣相懷舊得嚟有啲創新,味道就一般般4.整體嚟講,算Ok,如果係街坊應該會有下一次,試吓其他嘢睇吓有冇機會變做飯堂。另外見餐廳入面有聖誕裝飾,覺得好有誠意,諗起細個住屋邨過聖誕嘅氣氛5.回頭指數:🌝🌝🌝或🌝
5.回頭指數:🌝🌝🌝或🌝
2023-12-25