2023-05-04 1406 views
屹立不倒多年,必然有佢過人之處。對上一次食嘅時候,已經係三四年前第一次同一大班朋友來,記憶中都覺得味道唔錯嘅~今次同屋企人突然間想食一啲小炒中菜,有一啲老字號已經慢慢變咗唔好食,甘岩突然腦海中諗返起依一間,所以決定專程揸車過嚟食,喺南山邨有時租停車場$19/小時(不過就冇free parking)椒鹽九肚魚 魚香茄子煲(有驚喜,食得到真正嘅魚香既味道)菠蘿咕嚕肉火焰蜜椒牛柳粒明太子炒飯凍朱古力雖然order嘅都係一啲招牌菜,但係味道真係唔錯,價錢雖然唔算好平,但係對得起呢個價錢~P.S 此店收現金(要知道喺現今淨係收現金嘅舖頭,即係代表唔憂做😂)的確當日平日星期二到7:30時已經係九成滿座了,就知道佢咩料啦😌唯一要彈嘅就係我當日張枱沒有清潔好 枱面有好大疊污跡,叫咗侍應嚟,佢求其抹一抹左一邊就走左😐
屹立不倒多年,必然有佢過人之處。

魚香茄子煲
(有驚喜,食得到真正嘅魚香既味道)