2018-12-18 698 views
我其實唔係poly人,但之前朋友帶我黎我先識黎~ 叫餸食飯黎講唔算勁平,但都OK,又好食。如果食完個胃仲有位的朋友,仲可以去埋出面食炭燒雞蛋仔。講返正題先,果日我地叫左黑松露瑤柱蛋白炒飯、風沙雞、賽螃蟹、蝦籽豆腐鍋、金銀蛋浸小白菜。同埋叫左兩杯凍朱古力(其實我都唔知點解,但我朋友話黎呢度一定要飲,其實係濃既但又無咩特別)叫呢幾個菜都係出名既,風沙雞一般,瑤柱蛋白炒飯好食,唔係太咸又唔乾。賽螃蟹都好食,但係一定要餸飯,我地叫得太多餸唔夠飯XD。金銀蛋浸白菜都好食,超鐘意食。豆腐鍋勁多蟹粉/蝦籽(唔記得啦)但都係果句,就咁食咸左少少,要餸飯。總結而言叫左既都好食,而且份量好多。我地3個男仔1個女仔食得超飽,環境一般。我地坐到最入,未係好多人既時候係無問題,但一多人就勁大油煙,佢得冷氣又無抽氣扇。所以食完就急急腳走左,順便食太飽要散步。聚會如果你想食完飯仲可以坐耐D傾下計既就未必太適合。
凍朱古力
金銀蛋浸小白菜