2020-10-03 676 views
話說今日去荃灣搵食,原本下晝想去玩貓貓,但係晏咗,所以直接去食好西😋食生果餐食咗兩個月,今日想食D重口味嘅嘢,依家韓閣就夠晒重🤨🤨🤨睇OpenRice主打芝士,所以試一試佢實力🧀本來叫咗玫瑰真露翼,但係一早已經賣晒,下次一定要試吓🐔價錢都算大眾化,所以好多後生仔女👦🏻🧒🏻兩碟前菜青瓜、甜魚仔,免費,醒神開胃🤩芝士拉絲豬仔比,淨係睇賣相都值回票價🤩煮溶咗芝士、牛油之後,就可以擺隻豬仔比落去666,話咁快就拉絲了🤣🤣🤣依種食法芝士係外層,連埋豬仔比一齊食口感都幾過癮🤪主角芝士岩漿炒飯出場😍由我對面位美女攪拌之後,又拉絲了😂😂本來諗住依個飯都係食賣相,但係原來真係幾好食,炒飯底少少辣🌶加埋芝士🧀每一啖食落去都好滿足🥰最後出場嘅係鐵板甜雞,一般香港人食飯都係食少少餸再爬啖飯,但係我發現呢一餐芝士盛宴係唔需要咁做,每一道菜、飯都可以就咁食,特別係呢一個鐵板甜雞芝士底,食兩件雞再食D椰菜,係唔會想加啲飯落去一齊咬,想就咁就食晒依個雞,夠野味🥳🥳
睇OpenRice主打芝士,所以試一試佢實力🧀

本來叫咗玫瑰真露翼,但係一早已經賣晒,下次一定要試吓🐔

價錢都算大眾化,所以好多後生仔女👦🏻🧒🏻

前菜

兩碟前菜青瓜、甜魚仔,免費,醒神開胃🤩

邪惡拉絲豬仔比

芝士拉絲豬仔比,淨係睇賣相都值回票價🤩

邪惡拉絲豬仔比

依種食法芝士係外層,連埋豬仔比一齊食口感都幾過癮🤪

主角芝士岩漿炒飯出場😍

芝士岩漿炒飯

由我對面位美女攪拌之後,又拉絲了😂😂

鐵板甜雞

2020-09-27