2021-06-04 130 views
自從上次喺大角咀食完一次,一直都對佢念念不忘🤤🤤 但係唯獨大角咀分店地理位置唔係太方便🥺所以一直都冇機會再返去 但係🤭 老厝邊喺荃灣開咗分店😍😍 喺附近返工嘅我當然即刻去試吓啦 一放lunch就即刻衝過去 好彩早咗過去所以唔使排隊 😍😍 但係過咗一陣門口已經企左好多人排緊隊今日我哋就叫咗兩個午餐套餐,可以喺甲乙兩邊各揀一款 😍仲會平10蚊真心滷肉便當$55滷肉分量非常多,滷肉肥而不膩🤤🤤甜鹹可口非常美味,而且醬汁嘅份量啱啱好 就算食到後期都仲有醬汁可以拌飯食👍🏻 鐵路滷雞腿便當$62鐵路便當🍱係台灣舊鐵路會有人係車上賣便當🚂🚂 台灣都有好多呢一種鐵路便當嘅餐廳呢度嘅滷水雞腿非常入味👍🏻 而且雞腿🍗size都唔細😍兩個便當🍱都配有蔬菜同埋菇👍🏻👍🏻非常實惠 柳丁綠茶$24🍊清甜而帶點微酸,最後帶點綠茶甘香蜂蜜檸檬椰果$22酸酸甜甜配上似啫喱口感嘅椰果😍 口感豐富而且味道清新❤️培根起司蛋餅$32芝士嘅份量非常多😍 一夾起 已經可以拉出大量芝士❤️ 配上佢甜甜辣辣嘅醬汁 非常美味

鐵路滷雞腿便當

呢度嘅滷水雞腿非常入味👍🏻 而且雞腿🍗size都唔細😍

兩個便當🍱都配有蔬菜同埋菇👍🏻👍🏻非常實惠

柳丁綠茶
🍊清甜而帶點微酸,最後帶點綠茶甘香

蜂蜜檸檬椰果
酸酸甜甜配上似啫喱口感嘅椰果😍 口感豐富而且味道清新❤️