#韓閣位置好方便厭鄰近地鐵站同路德圍,店內走超平民街坊路線,相對比較熱鬧,嘈少少,想搵環境靜靜地嘅就未必啱。而呢度嘅韓國菜價錢都相對比較親民 大概都係 60 - 80 一樣,比起韓國街嗰啲 150起跳就平好多~食物都比較同價錢成正比海鮮煎餅 $78估唔到兩個人都食到咁大塊。。。。 可能因為算幾好食,又唔會太咸太濃,覺得八爪魚啲海鮮可以再多啲,但整體同人傾傾下計又食一塊咁都幾正牛骨蘿蔔湯 (小編推介~)牛骨嘅肉唔會太韌 牛味香濃 特別要講係蘿蔔好清甜唔造作﹗冬天飲好暖胃好啱飲﹗鐵板香辣魷魚筒 $62呢個都有少少驚喜,賣相同menu相似度高,渣渣聲咁上枱已經夠開胃,味道都唔錯,都唔算太辣~紫菜肉鬆蛋卷 $56之前食過泡菜明太子,我就覺得泡菜太酸唔鍾意,今次食呢個我會覺得好過明太子,大大份,肉鬆感覺上可以再澎湃啲,整體呢個價錢呢個份量算幾抵食簡單講:味道、環境、價錢都比較親民,勝在選擇多 價錢唔太貴
#韓閣

海鮮煎餅 $78

牛骨蘿蔔湯 (小編推介~)

鐵板香辣魷魚筒 $62
鐵板香辣魷魚筒

紫菜肉鬆蛋卷 $56
紫菜肉鬆蛋卷

簡單講:味道、環境、價錢都比較親民,勝在選擇多 價錢唔太貴
鐵板香辣魷魚筒
紫菜肉鬆蛋卷