今晚喺觀塘見客,見完就順便係海濱附近約個朋友食飯,佢就帶咗我嚟海濱匯呢一間Flames🔥雖然佢地點唔係好近地鐵站,但係晚市都相當之多人🥰🥰最後我哋就揀咗😄炸魚薯條配他他醬 $158呢份炸魚薯條係超級抵食🥰🥰份量多得黎都相當有質素😍😍😍炸魚夠晒香脆😋😋脆漿夠薄👍🏻魚肉亦都保持到鮮嫩多汁😝😝再配合鹹香十足嘅薯條🔥🔥熱辣辣超級惹味🤤🤤跟埋個他他醬😍令到口感更加豐富😘10安士肉眼扒配忌廉薯蓉 $268肉眼扒我哋就叫咗medium rare🥩🥩香煎嘅肉眼扒帶有少少🤏焦香😍😍仲配合埋grilled左嘅蔬菜🥦🥕10安士真係分量十足😘😘肉眼扒肉質相當鮮嫩🤤🤤亦都保留到個Juicy😋煮得啱啱好👍🏻忌廉薯蓉都係非常之出色🥔🥔夠晒Creamy😝食極都唔溜😘🌿香草蒜蓉包$486塊烤得超級香脆嘅蒜蓉包🧄🧄一上枱充滿着香草蒜蓉醬嘅香氣🌿🌿熱辣辣食超正🔥🔥LEMON TEA $28 🍹FLAVOURED passion fruit $38檸檬茶嘅配埋糖漿🍋🍋咁甜度就可以自己控制🌺熱情果茶唔會太甜,而且超打卡able,熱情果味濃😋
雖然佢地點唔係好近地鐵站,但係晚市都相當之多人🥰🥰

最後我哋就揀咗😄
炸魚薯條配他他醬 $158