聽朋友講觀塘有間疏乎厘pancake超抵食,大佬見我最近工作壓力大就帶我去食甜野,就揀左尼間!去到餐廳座位眾多,基本座無虛席。 ⦁four o five期間限定拼盤 $268限定拼盤食材包括牛扒、鮑魚、大蝦、薯菜等。挑選五成熟的牛扒嫩滑多汁,保持應有口感。鮑魚、大蝦兩款都很新鮮爽口。 ⦁原味疏乎厘配蜂蜜糖漿 $98⦁香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟 $128兩款疏乎厘口感鬆軟!搭配蜂蜜糖漿、鮮果,完全沒有厚膩感。另外,朱古力那款配上朱古力醬、朱古力曲奇碎碎、焦糖香蕉,味道不會太甜,但非常邪惡‼️ ⦁海鹽Kiri芝士奶桂花烏龍茶 $39鹹甜的芝士奶蓋十分厚實,而桂花烏龍味道清新,有種解膩的感覺。

⦁four o five期間限定拼盤 $268

香濃海鹽朱古力疏乎厘班戟
海鹽kiri 芝士奶桂花烏龍

2024-05-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
疏乎厘pancake
原味疏乎厘配蜂蜜糖漿