2024-05-07 128 views
同朋友喺佐敦搵野食搵到呢間餐廳,外表低調,入到去先覺得有驚喜😲 店舖裝潢溫馨,餐桌間距適中,唔會覺得太逼,好適合悠閒咁傾吓計食個飯👍🏻我地叫左個精選二人餐,只係$498(再+1),有晒前菜、主菜、甜品、飲品,好豐富!!!🍲前菜:餐湯、日式天婦羅魷魚先來嘅餐湯新鮮又熱辣辣,啖啖暖笠笠!而天婦羅魷魚外皮整得脆卜卜,魷魚肉質又韌又有嚼勁,非常好食!!!主菜:🍽龍蝦汁波士頓龍蝦意大利飯個意粉霑滿咗濃郁嘅龍蝦汁,令每一粒米都飽滿嘅味道,加上啲龍蝦肉鮮甜😋簡直係極品!🥩炭燒澳洲肉眼牛扒火候掌握得剛剛好,肉質軟嫩汁多,每一刀都切得唔想停🤤 配埋蒜粒同醬汁,喺嘴裡就係咁樣爆發出層次分明嘅風味!🍰🍨甜品收尾就有芝士蛋糕同movenpick朱古力雪糕!芝士蛋糕濃郁唔膩口,雪糕嘅朱古力味道又夠濃,令人食完都唔捨得走😍🍹飲品:柚子蜜茶Fresh得黎,唔會太甜,一邊飲一邊食,清香解膩!係到從頭食到尾都係滿足嘅!食物好味,服務唔錯,價錢公道,會想再去多次!

🍲前菜:餐湯、日式天婦羅魷魚

主菜:
🍽龍蝦汁波士頓龍蝦意大利飯

🥩炭燒澳洲肉眼牛扒

🍰🍨甜品收尾就有芝士蛋糕同movenpick朱古力雪糕!

🍹飲品:柚子蜜茶
Fresh得黎,唔會太甜,一邊飲一邊食,清香解膩!