2010-06-12 17 views
好期待每一個週半,今日係星期六,好想食一餐豐富的午餐。今日去了康怡的OUTBACK!二人點了:1)Fish’N Chips - $682)Billabong Burger - $73隨餐跟湯、沙律、麵包同飲品 (飲品可以refill)OUTBACK嘅麵包係我最愛的,塗上creamy butter 就yum yum yum!! 兩個餐都十足分量,冇可能食唔飽! Fish’N Chips – 魚柳大大的兩塊,外脆內juicy。Billabong Burger 伴wedges – 我就覺得個burger 就一般,正正常常,但都可以的。Wedges 好好味~以呢個價錢有咁豐富好味的午餐,飲品又可以 refill,我覺得十分不錯了。Lunch-time時間又唔駛等位,真係可以舒舒服服嘆個午餐。個lunch-set menu仲有好多選擇,下次可以食其他!!

二人點了:
1)Fish’N Chips - $68
2)Billabong Burger - $73

隨餐跟湯、沙律、麵包同飲品 (飲品可以refill)

Lunch Menu
隨餐跟湯、沙律&麵包
Fish’N Chips
Billabong Burger
2010-06-12
$75 (Lunch)
Lunch Menu
隨餐跟湯、沙律&麵包