中環。多國菜 🍪#milktea中環 #milktea銅鑼灣 #milktea多國菜呢間bookmark咗耐嘅fusion菜 勁中西合璧 d組合好得意又好正🤤🥰💫我哋下晝去 嗌咗個 二人lunch set $356 同天婦羅軟殼蟹包。兩個前菜紫菜炸墨魚脆脆炸到好脆既 出面就係用紫菜包住 入面有d似墨魚滑 都幾唔錯😚😚慢煮牛肋骨煎餃子入面好足料 牛肋骨都幾嫩嘅🥺 總括來講都ok!! 。黑松露薯條 黑松露薯條個薯條係細長嘅💫 而佢嘅配料有草菇 肉燥 酸酸嘅蘿蔔絲 同埋黑松露醬😯🙌🏻成個組合令到更加好味🤤🤎。炒小梛菜有d驚喜嘅好食🥰 本身以為會苦了 但係小椰菜炒的好好味 🤤✨本身佢個醬有d日式照燒味嘅感覺😍配料就有d 炸蒜同青檸。baos x2 炸三黃雞包雞炸得好好 外脆內嫩🥰  有d椒麻嘅感覺😯😲而佢亦酸酸哋嘅感覺所以成個口有唔同味道 超特別🥰😚鍾意試d 特別嘅味 可以去試呢款💫招牌豬腩包個包外面脆入面就好軟熟 豬腩肉都煮到好入味 有啲煙燻嘅味道😍🥺有啲醃洋蔥嘅撘配🥰😆所以食落冇咩負擔🤣🤣總結來說係幾好味 但係無冇特別驚豔嘅感覺(可能對佢期待值太高啦)。dessert baos x2 榛子
中環。多國菜

。兩個前菜
紫菜炸墨魚脆脆

慢煮牛肋骨煎餃子
入面好足料 牛肋骨都幾嫩嘅🥺 總括來講都ok!!

。黑松露薯條

。炒小梛菜
炒小梛菜

。baos x2

。dessert baos x2
榛子意式雪糕包 (+$30)
榛子gelato|海鹽nutella 忌廉醬|黑朱古力碎
今次同messina 合作!! 有呢款限定口味😚😙messina 嘅gelato好有名 見到有呢款 超期待💫🤍佢係由好濃嘅nutella 醬味 食到後面仲有少少鹹味 🥺🥰炸咗嘅包好出色 好似炸咗冬甩 超好味🥳🤩
超級推介!!
榛子意式雪糕包

綠茶雪糕包
炸咗嘅包好出色 好似炸咗冬甩 超好味🤤😘💫如果集中係雪糕嘅話個綠茶味其實都唔錯 入面都有煉奶😘但係比較落去 榛子意式個款好似更加出色✨✨

。天婦羅軟殼蟹包 $138
天爆稱醉軟殺鲜| 蟹耔隨都沙律| 酒糖白糙豉
覺得好得意!! 用咗呢款中式嘅包 個包都有焗到 軟殼蟹跟份量好大😙😚佢外脆內軟 入面仲有蟹籽蘿蔔沙律同埋姜蓉🙌🏻可以中和到佢膩嘅感覺🤍🤎
天婦羅軟殼蟹包

📍little bao