2024-03-12 279 views
專登9:30先嚟,宵夜時段嘅價錢平好多,一行四人叫咗5個items.🍴明太子炒飯 $4x明太子好足料,配合炒飯非常香口。雖然係宵夜item,份量都好充足,四個人分,每人都食到兩碗仔(當然佢啲碗好細).🍴黑椒牛柳粒 $4x同正價冇分別,粒粒牛都嫩口入味,只係份量較為細.椒鹽豆腐 $4x呢個餸真係差少少,對比正價時段椒鹽豆腐完全兩種感覺,椒鹽豆腐做到外脆內超級滑口,入口即溶嘅感覺,呢個真係普通炸豆腐,仲要冇咩味.🍴豬頸肉 $4x豬頸肉炒得好香,不過切得勁細粒,每一啖都係攝牙罅嘅感覺,冇咗豬頸肉嘅咬口.🍴香蒜蒸蝦荷葉飯 around $130全晚唯一order咗呢個正價餸,真係好好食,成個飯都係蒜香味,仲有荷葉嘅味道,加埋一齊好正😋 同埋都好多隻蝦👍🏻👍🏻.其實覺得品香樓有少少退步,但宵夜時段真係好抵食,平均每人都係$60左右,性價比好高👍🏻
🍴明太子炒飯 $4x

🍴黑椒牛柳粒 $4x
同正價冇分別,粒粒牛都嫩口入味,只係份量較為細

椒鹽豆腐 $4x

🍴豬頸肉 $4x