2007-06-29 3 views
又一個週三的飯局, 去了找喜樂.沒有另一家基督徒餐廳的高調, 牆上只係簡簡單單的貼上金句, 感覺上係更加令人有平安.要了三個晚餐, 一人一杯凍檸檳.日式燒汁琵琶豆腐: 7分, 亞妹揀的, 個燒汁唔係太杰, 都幾好, 琵琶豆腐小小炸, 還不錯.蝦醬通菜牛肉: 6分, 通菜炒得過老, 牛係化學牛, 幸好蝦醬幾入味, 都送到飯的.士多啤梨脆香骨: 4分, 應該叫士多啤梨醬加脆香骨. 脆香骨炸得太勁, 又乾. 面頭係加上一堆士多啤梨醬, 但係無士多啤梨肉, 又或者無將士多啤梨同脆香骨一齊炒, 各自為政. 士多啤梨醬味道奇怪. 真係幾差.飯後有糖水送, 不錯的雪耳糖水.食物味道一般, 但整體感覺都幾好. 當然要支持有心傳福音的, 帶給人更多喜樂, 重見家圓.
又一個週三的飯局, 去了找喜樂.

要了三個晚餐, 一人一杯凍檸檳.

飯後有糖水送, 不錯的雪耳糖水.