餐廳充滿日式感覺,燈光較昏暗,好啱收工同朋友飲酒聚會食嘢🍻和牛壽司餐廳送既和牛壽司好好食!和牛輕輕用火槍燒過,香氣出哂嚟。肉質軟滑,入口即化🤤申子海膽和牛燒 $378師傅會係客人面前燒,問咗客人想要幾多成熟之後,就開始用火槍燒和牛🔥。我哋叫咗五成熟,一路燒一路聞到和牛嘅香味😍!跟住將蛋同飯撈勻,平均分布喺和牛上面,再用和牛包住,將和牛每邊燒熟,最後放上海膽同黑魚子。師傅好貼心分咗兩份,方便二人食用!海膽好鮮甜!和牛雪花分布均勻,入口即溶,加埋蛋飯同秘製醬汁,食落有滿滿既幸福感🤩!吉列千層豚肉(三重芝士)$238吉列千層豚肉炸到金黃色,超級誘人🤤!外皮香脆包住豚肉同半溶芝士,有拉絲效果,對芝士控嚟講🧀,真係超級大滿足😋!海膽炒飯 $238炒飯粒粒分明,呈金黃色。海膽好鮮甜,撈埋蟹籽、三文魚籽、櫻花蝦係飯入面,食落好香口惹味,一啖接一啖好快食晒😋!📍 申子居酒屋 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
餐廳充滿日式感覺,燈光較昏暗,好啱收工同朋友飲酒聚會食嘢🍻

申子海膽和牛燒 $378

吉列千層豚肉(三重芝士)$238

海膽炒飯 $238

📍 申子居酒屋 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
海膽炒飯
吉列千層豚肉(三重芝士)
2023-04-27
Type of Meal
Dinner
海膽炒飯
吉列千層豚肉(三重芝士)