2024-04-13 217 views
離譜。小店非常受歡迎,一個月前book左lunch。準時1點入座,竟然限時一個鐘食飯?! 唔掛得冇人留港消費,食個飯都咁多規矩。店員好快來落單,上菜都好快 - 因為急住趕你走。$148 兩道菜/$168三道菜。食物質素係唔差,beef tartare 新鮮開胃,house salad正常。主菜叫左duck ragu 意粉同nduja意粉,現做意粉彈牙、掛汁。Nduja辣辣地幾開胃。甜品tiramisu好滑,酒味有啲重。但係餐廳實屬趕客。頭盤都未食完已經想收碟上意粉,食完意粉立刻上甜品,然後再將張單擺係你檯面,言下之意叫你快啲過主。咁趕,下不為例喇,我去食大家樂焗意粉冇咁嬲。

咁趕,下不為例喇,我去食大家樂焗意粉冇咁嬲。