❤️黑松露鵝肝威靈頓牛柳 精心烹調既威靈頓牛柳牛柳,超香牛油味既酥皮包裹著黑松露鵝肝同牛柳,一切開就係粉嫩牛柳,餐酒揀配紅酒又match 又有feel🧡自家製A5和牛手工千層麵 自家製既千層麵,麵質柔軟好有彈性,一層麵 + 一層A5和牛肉醬,仲有邪惡芝士,好味!!💛頂級比利時朱古力心太軟 超級流心既心太軟, 一切開濃郁滑順既朱古力醬就慢慢流出黎,配紅豆同抹茶雪糕同埋紅莓醬,酸酸甜甜,一冷一熱,好幸福既感覺💚雞凱撒沙律 新鮮爽口沙律菜加埋煎香既嫩滑雞肉搭,配埋醬汁口感豐富💙水牛芝士車厘茄沙律 新鮮既車厘茄搭配水牛芝士,清爽酸甜清又爽開胃~💜頂級牛肝菌忌廉湯 滿滿既牛肝菌味道超濃郁!! 細滑得黎又加左好多牛肝菌粒粒增加口感,再配埋茶左用牛骨裝住既自家製牛油多士,每一啖都係奢華享受!!