2023-12-06 466 views
📍越南表嫂 ⭐️小巷有驚喜越南小店其實好耐之前已經bookmark咗,亦都經過好多次🙈但係一直提唔起心機去,因為佢嘅舖位真係比較細同迫。點知一試眼前一亮!🤩越南表嫂嘅評價都比較兩極,不過我覺得佢嘅嘢食水準中上,而且平民價,好抵食!✨豬腩肉法包 $42 👍🏻👍🏻👍🏻我覺得「叮」左下嘅位係佢個越式法包😍因為佢嘅賣相真係好一般,我知道我唔應該以貌取包……不過咬落去嗰下嗰個脆皮嘅感覺,加埋啲肉好Juicy,正🥰同埋因為我冇食過越式法包,所以可能因為咁先覺得佢咁特別!我個fd去過越南食,即刻問吓佢係咪差唔多😂佢話呢個包比較厚,但都係好好食,仲要聽咗咬落去脆嘅聲音!✨越式火車頭河粉 $65 👍🏻👍🏻(内有:生牛肉、牛丸、牛腩、扎肉)水準發揮!個湯好清香,都好足料!📍越南表嫂元朗教育路15-19號嘉城廣場地下20-21號舖(公園對面)
📍越南表嫂 ⭐️小巷有驚喜越南小店

豬腩肉法包

✨豬腩肉法包 $42 👍🏻👍🏻👍🏻

越式火車頭河粉

✨越式火車頭河粉 $65 👍🏻👍🏻
(内有:生牛肉、牛丸、牛腩、扎肉)
水準發揮!個湯好清香,都好足料!

📍越南表嫂
2023-12-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
豬腩肉法包
越式火車頭河粉