2022-09-01 100 views
今日趁平日無咁多人去尖沙咀行街,行到攰需要甜品補充就去左The One 既Gram食pancake。呢度有最低消費每人一杯飲品或食物,同限時一小時。對我地黎講都接受到,因為行到攰都想食下野。食飽又繼續行。我地一人order 左一個pancake,再大家share黎食。侍應都好好,一坐低就拎左兩杯水所以都無再叫飲品。每份pancake有三塊。雜果朱古力pancake上既生果切得好精緻,擺盤都幾靚,幾適合打卡。有時候食生果好怕會酸,雖然味道正常但完全無酸味都值得加分。另外order左焦糖香蕉pancake,食落比較飽肚。香蕉份量頗大條,焦糖都算脆身。Pancake落左糖醬更加好味。總括黎講份量都頗大份,食完都好飽。下次可能兩個人share一份pancake 再叫下其他小食或飲品會比較好。

雜果朱古力pancake
焦糖香蕉pancake
焦糖香蕉pancake

$100 (Tea)