2020-12-30 205 views
如果想食虫二建議大家最好要預先係佢地嘅網站 Book 定枱因為佢都長期爆滿,如果 Walk in 都應該好難先會食到本身想坐露天位~可惜full曬,不過室內都好好影一汁三菜便當 嚟到虫二當然要試吓出名嘅和風料理,主菜方面可以五選一 😋 我就揀咗烤芝士漢堡扒伴海苔肉鬆便當~飯有三種食法,第一就係將鰹魚昆布高湯倒入飯變成茶漬飯,跟著加入附送嘅前菜,最後加埋溫泉蛋,濃濃嘅蛋香味令個飯更滑更易入口 😍 而漢堡扒相當厚實,份量十足!伯爵茶傳統班戟Pancake 即叫即整,中間夾有紅豆同滿滿嘅麻糬,食落煙煙韌韌,仲有淡淡茶香~不過比較可惜嘅係上枱時雪糕已經有少少溶,令到個賣相無相象中咁吸引 😕 炸雞炸雞炸雞 ‼️ 雖然 $68 得五舊,但一啲都唔會令你失望!炸粉比例啱啱好唔會太厚,上枱嘅時候仲出緊煙,啖啖肉食落口特別爽呀 🤤
如果想食虫二建議大家最好要預先係佢地嘅網站 Book 定枱

伯爵茶傳統班戟