2024-05-12 36 views
第二次幫襯hoo ,幾鍾意呢度韓國包車嘅裝修同氣氛,而且食物質素同價錢都唔錯。🥢火山熔岩辣牛肉湯鍋見到佢係限定餐牌,梗係嗌個嚟試吓,配料有牛肉、豆腐、雜菇、娃娃菜同大蔥等,都幾豐富。原本見到係火山熔岩辣都驚會太辣,但食落又OK喎,唔算好辣,越食越過癮😋牛肉嘅份量都幾多,肥瘦適中;職員好細心咁提醒我哋個湯一滾就盡快食啲牛肉,我哋根據佢嘅指示去食,牛肉生熟嘅程度啱啱好,辣辣地噉好開胃😋🥢卜卜脆炒豬脆骨拼拳頭飯第一次食呢種豬脆骨,真係卜卜脆㗎喎😆口感幾得意,調味都幾惹味,連埋拳頭飯一齊食啱啱好。🥢拉絲芝士韓式炒雞次次嚟都一定會點呢個,勁多芝士,香濃拉絲😍啲雞本身都調得好入味,撈埋洋蔥同軟綿綿嘅芝士一齊食,正到停唔到口。🥢熱情果梳打、甜米漿熱情果梳打酸酸甜甜,好Refreshing👍🏻
🥢火山熔岩辣牛肉湯鍋

🥢卜卜脆炒豬脆骨拼拳頭飯
🥢拉絲芝士韓式炒雞
🥢熱情果梳打、甜米漿
熱情果梳打酸酸甜甜,好Refreshing👍🏻