2018-01-21 308 views
朋友經常提呢間既朱古力,因為佢話真係好濃好好味,但硬係覺得中菜同朱古力係格格不入,所以一直都冇意慾黎試試,但咁岩今日係石硤尾數野,好啦,就試試啦🤣我地兩個叫左風沙雞,白菜魚雲湯,炸大腸同朱古力,因為要令到成件事真係唔夾,先試得出杯野有咩威力🤣🤣🤣先講食物,風沙雞好香好味,個皮係脆卜卜,真係食到停唔到口。到魚雲湯,份量好大,不過個魚頭就比較腥,好彩個湯唔腥,冇比佢影響到,下次可以唔洗食。到炸豬大腸,都係好脆,冇臭味,呢點好重要,所以覺得好正,好勒,呢個時候再飲凍朱古力,好啦,我認我輸,因為我都比佢陣濃郁既朱古力味迷倒,下次返黎我會再叫其他野食黎試下你架

先講食物,風沙雞好香好味,個皮係脆卜卜,真係食到停唔到口
凍朱古力
白菜魚雲湯