2015-09-18 877 views
香港人食放題最緊要食得夠本,乜都食啲,又食得夠多,簡直係正中紅心!平有平食,貴有貴食,番本依間算係中間價,雖黎過一次,但再黎已經成個唔同晒喇~個環境光亮左好多,而且座位都比較鬆動,不過枱依然係好細張~點食物點食物喇~食放題就係要留定肚先,香港人就係咁XD雞軟骨,幾香,不過有啲硬,唔夠軟所以咬得有啲牙痛芝士豆腐,炸得好香口,外層有啲油油地,咬落芝士流心,依種炸物都係一舊起兩舊止~三文魚、甜蝦、鮑片都係我必點既刺身!另外點左白拖羅、赤貝、螺肉等等前三樣唔洗講,食完一定會再encore,甜蝦非常鮮甜,一啲腥味都冇白拖羅,見有人氣就點黎食下,口感好似三文魚,但味道則唔太大,有微微既魚味赤貝,幾推介可以多嗌,食落好夠爽,而且味道唔錯螺肉,正常味道,冇話特別突出燒雞翼~我中~意~食!(但係,你老.....XD)雞翼唔錯吃,外層好脆,有少少焦焦地既香味,如果加層蜜糖落去一定仲正!芝士凡立貝,芝士味幾濃,凡立貝有啲細粒,不過食落味道都唔錯花之戀,三文魚食落唔新鮮,有陣怪味,唔太建議嗌牛柳粒,份量比上次粒左,而且都冇咁入味,今次普普通通奶凍,味道會偏甜但都唔錯,每次放題都會以奶凍作結呢XD整體黎講,食物
香港人食放題最緊要食得夠本,
乜都食啲,又食得夠多,簡直係正中紅心!
平有平食,貴有貴食,番本依間算係中間價,
雖黎過一次,但再黎已經成個唔同晒喇~
個環境光亮左好多,而且座位都比較鬆動,不過枱依然係好細張~
點食物點食物喇~食放題就係要留定肚先,香港人就係咁XD
炸物
雞軟骨,幾香,不過有啲硬,唔夠軟所以咬得有啲牙痛
刺身
赤貝,幾推介可以多嗌,食落好夠爽,而且味道唔錯
螺肉,正常味道,冇話特別突出
雞翼
燒雞翼~我中~意~食!(但係,你老.....XD)
芝士凡立貝
芝士凡立貝,芝士味幾濃,凡立貝有啲細粒,不過食落味道都唔錯
壽司
花之戀,三文魚食落唔新鮮,有陣怪味,唔太建議嗌
牛柳粒
牛柳粒,份量比上次粒左,而且都冇咁入味,今次普普通通
奶凍
奶凍,味道會偏甜但都唔錯,每次放題都會以奶凍作結呢XD

整體黎講,食物水準同環境都比上次黎既好左,特別係刺身係一大進步~
而小食都唔錯,壽司則要改善下,店員都幾勤快,出餐速度正常
炸物
刺身