2023-03-06 866 views
💭品香樓,唔知你讀U 個陣有無黎食過飯reu 呢😎食既唔係話有幾好味,而係同朋友相聚既回憶!依家慢慢大左,由以前十幾人既reu 到依家可能小貓三四隻既reu☺️黎品香樓食飯既味道都係一樣架😝🌸啫啫通菜煲🌟🌟🌟🌟jarrrrr jarrrrr 聲既通菜煲,好油,但好食!好有鍋氣的感覺!熱辣辣既通菜煲真係好正!🌸沙拉骨🌟🌟🌟沙拉骨就係要有好多沙律醬+ 罐頭蜜桃先好食! 味道絕對係記憶中的沙拉骨的味道🤗但唔知點解上菜既時候碟沙拉骨已經凍凍地😰所以無熱辣辣入口時個種滿足🌸生炒糯米飯🌟🌟🌟生炒糯米飯雖然好un 胃,但每次有得叫我都會叫黎食😎涼涼地食糯米飯真係會特別暖😎🌸凍朱🌟🌟🌟🌟🌟黎得品香樓,相信每檯客都會有人點凍朱😎邪惡既cream 加上甜甜既朱古力,好肥! 不過呢杯野絕對係讀大學時既回憶!

🌸啫啫通菜煲🌟🌟🌟🌟
啫啫通菜煲