2024-03-30 175 views
之前同朋友食過呢間餐廳覺得ok, 所以揀咗呢間餐廳 同中學同學聚會, 一行12人 用openrice訂枱。 訂枱時並冇著名用餐只有90分鐘, 到達後餐廳侍應話只可以食90分鐘! 但係香港有邊間餐廳唔係咁呀?! 坐低請其中一個女侍應幫手recommend點咩菜, 想預返份量! 呢個女侍應除咗傻笑之外, 完全畀唔到任何意見! 點餐後食物並非立即送到, 份量亦非常少! 於是中途亦都要加點菜。 就喺大家食到一半嘅時候, 侍應已經送上單據要求我哋確認。 我哋已經盡快盡力食枱上嘅嘢, 但係始終因為人數多食物亦都好多, 於是到咗90分鐘仍未能完成所有食物! 有一個女士應應該係尼泊爾籍嘅, 不停對我哋怒目而視! 呢個女士應亦都係中途我請她斟水畀我哋嘅時候, 態度非常差! 期間我請他幫忙影相, 佢亦都係非常態度極之惡劣, 叫咗另外一個男侍應幫我哋影相! 喺佢凌厲嘅眼光之下, 唔講以為自己係犯緊法! 我哋三扒兩撥開即刻食曬啲嘢, 離開餐廳嘅時候簡直係畀人趕出去咁濟!其實12人咁多人又點可能90分鐘內食曬啲嘢! 間餐廳又唔係出菜出得快! 究竟係咪生意太好根本就唔珍惜客人呢? 真係要問返呢間餐廳嘅老闆先知喇!

其實12人咁多人又點可能90分鐘內食曬啲嘢! 間餐廳又唔係出菜出得快! 究竟係咪生意太好根本就唔珍惜客人呢? 真係要問返呢間餐廳嘅老闆先知喇! 同埋侍應態度亦都非常惡劣! 其實我哋總共食咗成五千蚊! 換嚟一肚氣! 食物質素其實唔差! 但係份量極之少! 侍應唔專業! 服務態度差!