.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🚍 𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩 𝘿𝙚𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩𝙨 𝙤𝙣 𝙒𝙝𝙚𝙚𝙡𝙨 @ 🌟am.pm《👽食神大媽食甜品》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:Caramel Custard HKD 38Chocolate Caramel Banana Soufflé Pancake Set HKD 65Matcha Pearl Milk HKD 35.😎 人氣超級旺成日排隊嘅ampm黃巴士,難得今日經過唔洗排隊呀,當然要即刻幫襯啦 😋.🥐 佢嘅CROFFLE好多口味揀,選擇困難症呢。決定都係食返經典嘅「黃金布丁燒味」牛角包窩夫」!好濃郁嘅布丁燒呀,CROFFLE本身軟硬適中,甜度剛剛好。.🥞 另外當然要叫佢起家嘅「日式梳乎厘班戟套餐」啦!揀左特濃朱古力香蕉味,超邪惡呀!香蕉外層有焦糖脆脆,PANCAKE灑上朱古力粉,好濃郁。日本3.6牛乳軟雪糕,雙重享受,好滿足呀!.🧋 配多一杯「宇治抹茶珍珠牛乳」,啲珍珠真係好彈牙!用上日本3.6牛乳果然無吹水,好濃嘅奶奶味,好爽。.😝 黃巴士好搶眼,麻雀雖小,啲甜品真係好吸引,難得唔洗排隊,超開心!不過呢頭買完又即刻排隊啦,哈哈哈,
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
Caramel Custard HKD 38
Matcha Pearl Milk HKD 35

Caramel Custard Croffle

Matcha Pearl Milk

😝 黃巴士好搶眼,麻雀雖小,啲甜品真係好吸引,難得唔洗排隊,超開心!不過呢頭買完又即刻排隊啦,哈哈哈,超LUCKY呢!😆

📍 油麻地彌敦道560譽發廣場地下B舖⠀
☎️ +(852)2725-4318⠀
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$76 (Tea)
Caramel Custard Croffle
Matcha Pearl Milk