2021-12-20 91 views
睇Spider-Man之前食飯,竟然比我發現呢到開左古今!7點零唔使等位,非常好🤩。D卷物選擇多花款到唔知點揀,好多樣都想試!柚想蝦你🤪配搭清新既沙律,入面竟然有中華沙律,甜蝦好鮮甜!安格斯蔥牛卷牛肉味好濃,D蔥有D難咬開,要一啖擺入口😋。🌈彩虹卷中間卷住牛油果、青瓜同蟹柳,最上層就梅花間竹咁鋪住三文魚同埋吞拿魚,色彩好繽紛,味道唔錯。重點推介呢個火山🌋!唔單止有視覺同味覺享受,仲有感覺,有團🔥圍住燒,當堂暖哂!成個山頭鋪滿左蟹柳絲,撈埋少少蛋黃醬好好味!只係$88就可以打卡😆,抵到爛。豚肉泡菜鍋凍凍地叫黎食,豚肉都唔算少,都幾辣下🥵,可以加個拉麵就正喇!食完成身暖笠笠🥰。定價唔貴,仲要咁方便,下次再見啦😆。

D卷物選擇多花款到唔知點揀,好多樣都想試!

柚想蝦你

柚想蝦你🤪
配搭清新既沙律,入面竟然有中華沙律,甜蝦好鮮甜!

安格斯蔥牛卷
牛肉味好濃,D蔥有D難咬開,要一啖擺入口😋。
彩虹卷

🌈彩虹卷
火山

重點推介呢個火山🌋!
豚肉泡菜鍋

定價唔貴,仲要咁方便,下次再見啦😆。
柚想蝦你
彩虹卷