2021-07-25 203 views
💮等左好耐終於食到呢間創意cafe!!!蟹go 蟹肉扁意大利麵🦀🦀🦀鍾意蟹羔味嘅必叫!!每啖都好香濃☺️加埋蟹籽同蟹棒令成件事豐富左,好味有驚喜!(店員哥哥話佢麻麻地蟹羔,佢就鍾意食明太子扁麵)軟殼蟹pizza🦀🍕餅底好脆但小燶,軟殼蟹好juicy☺️,羔同肉都夠飽滿又唔會有太咸嘅海水味明太子薯條🍟🍟呢個薯條真係有heart!明太子唔止圖上面果一pat,仲有多一兜明太子醬,個醬仲係杰身見到一粒粒明太子晒冷喺你面前咁!對我呢d點醬魔人黎講真係好滿足!!唯一挑剔就係個醬太足料關係痴唔到落條薯條度🤣豆腐咖啡☕️🥛呢個又係必叫,咖啡香濃,豆腐清新,好夾👍🏽👍🏽焦糖脆脆咖啡沙冰☕️🍧🍧Um...忘記佢😂😂😂後記:想食記得早d book位!menu個個菜名都勁長🤣研究左好耐🙈
💮等左好耐終於食到呢間創意cafe!!!

蟹go 蟹肉扁意大利麵🦀🦀🦀

軟殼蟹pizza🦀🍕

明太子薯條🍟🍟

豆腐咖啡☕️🥛
呢個又係必叫,咖啡香濃,豆腐清新,好夾👍🏽👍🏽

焦糖脆脆咖啡沙冰☕️🍧🍧
Um...忘記佢😂😂😂