咁耐都冇去過上海街168原來上面有個咁靚嘅天台花園Cafe☺️揀咗主打嘅一汁三菜便當🍱$150汁 =係堅魚昆布茶漬湯將溫泉蛋同埋湯加入飯,當茶漬飯😋😋😋三款漬物都好唔錯!酸酸甜甜好開胃!最深刻就係柚子蓮藕片,一入口就食到好香柚子味主食揀咗 烤芝士漢堡扒拌海苔肉鬆~有兩件,份量比想像中多!好好味😋漢堡扒好多肉汁Juicy~嘢飲可以半價嗌其他非酒精飲品伯爵茶麻糬傳統班戟 $85 中間有大大舊煙韌嘅麻糬,上面一大球雲呢拿雪糕,大量香蕉、提子同埋粟米片,呢個配搭冇得輸❣️櫻花忌廉草莓泡泡啤(無酒精)個樣好靚😍😍雖然話係啤,加埋忌廉,我覺得佢係Cream Soda😋😋就咁食cream食到淡淡漬櫻花香味,鹹鹹地😂加埋草莓果醬,幾特別喎,唔會太甜👍🏻👍🏻👍🏻 白葡萄茶 (淡香)$55好清新,淡淡嘅葡萄味 I like it 飲完一壺再一壺😂🤣加咗幾次水~好襟飲整體:環境舒服😌食物質素服務都好好👍🏻
咁耐都冇去過上海街168
原來上面有個咁靚嘅天台花園Cafe☺️

揀咗主打嘅一汁三菜便當🍱$150
汁 =係堅魚昆布茶漬湯
將溫泉蛋同埋湯加入飯,當茶漬飯😋😋😋

一汁三菜麵檔

嘢飲可以半價嗌其他非酒精飲品

伯爵茶麻糬傳統班戟 $85
伯爵茶麻糬傳統班戟

櫻花忌廉草莓泡泡啤(無酒精)
櫻花忌廉草莓泡泡啤

白葡萄茶 (淡香)$55
好清新,淡淡嘅葡萄味 I like it
飲完一壺再一壺😂🤣加咗幾次水~好襟飲
白葡萄茶